Wie wij zijn

Wij zijn boekhouders en adviseurs voor doelbewuste ondernemers. Hier lees je waar wij in geloven, wie we zijn en hoe wij werken.

Neem contact op

Onze missie

Waarom?

We willen ondernemers helpen hun doelen te realiseren. Omdat wij geloven in jouw passie, kunde en ambitie. 

Hoe?

We helpen je bij taken waar jij je tijd liever niet aan besteedt. Zodat jij kan doen wat je het liefste doet en je kunt focussen op wat er echt toe doet.

Wat?

We verzorgen je administratie, belastingzaken en salarisverwerking en zorgen dat bruikbare informatie je inzicht geeft en helpt bij het bepalen van je koers. Zodat jij je doelen kan bereiken.

Ons team

Vaste teamleden

Yvonne van der Venne

Yvonne van der Venne

Eigenaar

Kristian Looijmans

Kristian Looijmans

Eigenaar

Robert Prast

Robert Prast

Relatiebeheerder / Assistent controller

Jos Dielissen

Jos Dielissen

Relatiebeheerder / assistent controller

Ellemiek Verheijden

Ellemiek Verheijden

Relatiebeheerder / assistent controller

Diane van Hooff

Diane van Hooff

Financieel medewerker / relatiebeheerder

Flexibele teamleden

Bas Tuin

Bas Tuin

Senior controller a.i.

Anny Biemans

Anny Biemans

Controller a.i.

Jack van Eijk

Jack van Eijk

Controller a.i.

Karin Boelens

Karin Boelens

Controller a.i.

Joost Vissers

Joost Vissers

Assistent controller a.i.

Ellen de Mol

Ellen de Mol

Salarisadministrateur a.i.

Overige flexibele specialisten in ons netwerk

Hans van de Loo

Hans van de Loo

Controller a.i.

Nicolet de Langen

Nicolet de Langen

Controller a.i.

Anja van Sambeek

Anja van Sambeek

Controller a.i.

 Onze werkwijze

Aandacht voor jou

Wij zijn jouw klankbord en adviseur. We spiegelen je afwegingen en denken kritisch met je mee. We geven je inzicht zodat jij weet waar je staat en je koers kunt bepalen. Ook maken we je attent op kansen en risico’s.

Altijd bereikbaar

Je ontvangt van ons altijd snel antwoord op je vragen. Ook in de avonden en weekenden. Wij begrijpen namelijk wat het inhoudt om ondernemer te zijn.

Heldere taal

Zeggen termen als  jaarrekening, voorbelasting en voorzieningen jou niet zoveel? Geen probleem. Wij spreken heldere taal die jij begrijpt.

 

Kennis en inspiratie

Wij geven je zo nu en dan handige tips en houden je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen zoals wijzigingen in wetgeving. Ook inspireren we je met verhalen over andere ondernemers.

Wat anderen over ons zeggen

“Wij zijn zeer tevreden met J en L als  ons boekhoudkantoor. Yvonne en Lindsay zijn goed bereikbaar en geven snel antwoord op vragen. Ze geven duidelijke uitleg en herhalen waar nodig tot dat we het begrijpen en vooruit kunnen. Daarnaast nemen ze de tijd om dingen uit te zoeken als we hierom vragen. Het boekhoudprogramma waar we mee werken is prettig. Ieder kwartaal krijgen we een duidelijk overzicht met alles welke stukken ze nog van ons nodig heeft om de administratie op orde te maken. Voor alles wat Yvonne en Lindsay voor ons doen, is het bedrag dat we moeten betalen het zeker waard.”

Stefan Bekkers
Glascentrale Bekkers

Wij hebben veel contact met J en L. In de opstartfase van onze onderneming heeft Yvonne ons begeleid bij het efficiënt inrichten van onze administratie. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Wanneer wij vragen of problemen hebben, worden we snel en kundig geholpen, én gelukkig wordt alles uitgelegd in duidelijke taal. Het is een prettig bedrijf om mee samen te werken.”

Carolien Bouwmans
Bakje T
 

“Yvonne is snel met antwoord geven op vragen. De boekhoudsystemen waar J en L mee werkt, zijn erg gebruiksvriendelijk. Omdat alles digitaal is, heb ik geen bonnetjes en mappen met facturen meer. Super. Ik kan zo, ondank dat ik veel onderweg ben, mijn administratie goed bijhouden. Ook het versturen van mijn eigen facturen is eenvoudig, ik hoef niet langer hiervoor ’s avonds achter mijn laptop. In feite kan in op ieder moment van de dag zien hoe ik ervoor sta. Daarnaast ontvang ik iedere maand de cijfers in een overzichtelijke sheet. Met J en L kan ik me focussen op waar ik goed in ben en wat ik leuk vind en dat is ondernemen! Kortom, een zeer tevreden klant.”

Bart de Rooij
B.A.R.T.

Ben jij een doelbewuste ondernemer?

Wil jij doen wat je het liefste doet? Laat ons jou dan helpen bij de taken waar jij je kostbare tijd liever niet aan besteedt. We zijn benieuwd naar jouw doelen.