Wat wij doen

Naast het uit handen nemen van de administratie en belastingzaken, zijn wij ook op interim- of parttime basis in te zetten. Bovendien adviseren we ondernemers over onder meer financiële planning en bieden we starters een gratis consult aan. Op deze pagina lees je er meer over. Neem gerust contact met ons op als je er meer over wilt horen.

Neem contact op

Boekhouden en adviseren

Ben je op zoek naar een boekhouder die jouw administratie en belastingzaken uit handen neemt? Heb je personeel in dienst en wil je de salarisadministratie goed regelen? En wil je ook een klankbord? 

Bij elk type onderneming en ondernemer bieden wij een abonnement op maat. Je betaalt bij ons een vast bedrag per kwartaal. Dat betekent geen verrassingen en een scherp tariefKijk welk abonnement het beste bij jouw onderneming past.

Adviseren van starters

Heb jij het plan om een eigen onderneming te starten? En wil je jouw ondernemingsplan eens laten toetsen door een deskundige? Of ben je benieuwd wat er bij een onderneming komt kijken wat betreft administratie en belasting? 

Wij helpen je met een vliegende start door je gratis te adviseren over je onderneming en je te informeren over je boekhouding en je belastingzaken.

Helpen op interimbasis

Ben je, door verlof of ziekte, op zoek naar vervanging van jouw (assistent) controller, hoofd administratie of administratief medewerker? Heb je tijdelijk specifieke kennis nodig? Of ben je door een te hoge werkdruk of groei op zoek naar extra capaciteit?

Wij helpen je door onze professionals op tijdelijke basis voor jouw onderneming te laten werken en jouw gemis te overbruggen.

Helpen op parttimebasis

Heb je zelf geen controller of boekhouder in dienst, maar ben je wel op zoek naar een sparringpartner met financieel kennis op managementniveau? Of ben je op zoek naar een administratieve kracht die terugkerende werkzaamheden kan uitvoeren? Wil je de continuïteit van jouw administratieve processen verzekeren en ondertussen verder bouwen aan je bedrijf?
Wij helpen je door onze professionals op te laten treden als parttime controller of -boekhouder voor jouw organisatie.

Persoonlijke financiële planning

Ben je benieuwd naar de impact van een pensioen, werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden op je financiële situatie? Wil je advies over de opbouw van je vermogen? Wil je meer inzicht in hoe je jouw doelen en wensen kunt realiseren?

Door het opstellen van een persoonlijk financieel plan geven we je inzicht in het verloop van jouw inkomen en vermogen in verschillende situaties en geven we je advies over welke maatregelen je kan nemen om je doelen te realiseren.