Controller voor een dag

Wij helpen je door onze financiële specialisten één dag in de week in te zetten als controller voor jouw organisatie. Hier lees je waarom en hoe we dat doen. 

Ben je benieuwd hoe jouw onderneming kan groeien of opschalen? Hoe je meer winst kunt behalen? Of hoe je risico’s beter kunt inschatten of verminderen? Kortom, heb je behoefte aan inzicht zodat je weet waar je onderneming staat en om richting te kunnen kiezen? Als jouw onderneming nog niet groot genoeg is om een financieel specialist in dienst te nemen, dan is onze ‘controller voor een dag’ dé oplossing voor jouw bedrijf. 

Onze ‘controller voor een dag’ helpt doelbewuste MKB-ondernemers om met vertrouwen beslissingen te nemen door financieel inzicht te geven. Dat doen we door een van onze ervaren en betrokken financiële specialisten één dag per week voor jouw onderneming in te zetten. Jóuw eigen ‘controller voor een dag’.

Voor wie een ‘controller voor een dag’ interessant is

Wij zijn er voor ambitieuze ondernemers met een groeiende onderneming tot 50 medewerkers die voor financieel inzicht en slagkracht gaan.

Wat een ‘controller voor een dag’ voor je doet

Goede data helpt je om de juiste beslissingen te nemen. De ‘controller voor een dag’ maakt jouw financiële data inzichtelijk. De eerste stap is inventariseren welke data beschikbaar is en of deze betrouwbaar en makkelijk te analyseren is. Zo niet, dan maken we dat samen op orde. Bijvoorbeeld met slimme digitale oplossingen voor jouw boekhouding. De tweede stap is het vertalen van jouw data naar informatie. Dat doen we met je huidige softwarepakket of we adviseren je een pakket op maat. Je krijgt heldere managementrapportages met een toelichting. Handig, want zo kun jij onderbouwde beslissingen maken. En wil je meer? Dan helpt onze controller je door prognoses op te stellen, groei te voorspellen of een business case door te rekenen. Een echte financiële sparringpartner dus die je helpt van inzicht naar uitzicht.

Hoe het werkt

Eerst maken we kennis met elkaar: vertrouwen is de basis. Daarna gaat onze controller aan de slag voor je organisatie. Op een vaste dag in de week. Hier kun je op rekenen. Soms op jullie locatie, soms op ons kantoor. Zo nodig laat jouw controller voor een dag een collega van ons vaste team meekijken bij een fiscaal vraagstuk, een extra controle uitvoeren of bulkwerkzaamheden verrichten. Zo maken we gebruik van de verschillende expertises in ons team en betaal je niet meer dan nodig is. We spreken vaste uurtarieven af en je betaalt maandelijks voor het aantal gewerkte uren. We gaan ervan uit dat jouw ‘controller voor een dag’ meerdere jaren voor je bedrijf werkt. Maar we leggen je niet voor jaren vast: de samenwerking is per direct opzegbaar. Dat houdt ons én jou scherp. En hoe mooi zou het zijn als je na verloop van tijd een vaste controller in dienst kunt nemen omdat je bedrijf is gegroeid.

Onze controller voor een dag geeft je inzicht én uitzicht

Lees verhalen van onze klanten

Phoenix Cultuur

“J en L heeft ons echt geholpen bij het stroomlijnen van onze organisatie”

Wil je meer weten?

Wil je eens vrijblijvend sparren of een ‘controller voor een dag’ ook iets voor jouw onderneming kan zijn? Laat het ons dan weten. Bel 06 41 18 41 88 of vul onderstaand formulier in. 

.

Contact