Persoonlijk financiëel plan

Een persoonlijk financieel plan geeft je inzicht in het verloop van jouw inkomen en vermogen in verschillende situaties en geeft je advies over welke maatregelen je kan nemen om je doelen te realiseren.

Ben je benieuwd hoe je ‘oude dag’ is geregeld? Of wil je weten wat de impact van een bedrijfsoverdracht, huwelijk, echtscheiding of schenkingen is op je financiële situatie? Wil je meer inzicht in hoe je jouw doelen en wensen kunt realiseren?

Een persoonlijk financiëel plan van J en L geeft je inzicht in het verloop van jouw inkomen en vermogen in verschillende situaties en geeft je advies over welke maatregelen je kan nemen om je doelen te realiseren. Het geeft je financiële rust, vrijheid en zekerheid, voor nu én later. 

Een plan dat bij je past

Om een plan te maken dat echt bij jou past, gaan we als volgt te werk:

  • Tijdens een goed gesprek, bespreken we allereerst je wensen en doelen.
  • We inventariseren alle relevante financiële gegevens.
  • Op basis van de verschillende scenario’s die je in kaart wilt hebben, stellen we vervolgens het financiële plan op.
  • We bespreken dit plan en stellen eventueel een concreet actieplan op met daarin de stappen die moeten worden ondernomen om de huidige situatie te verbeteren of doelen te realiseren.
  • Bij voorkeur hebben we jaarlijks contact over jouw financiële plan, zodat we niet alleen koers bepalen maar ook tijdig kunnen bijstellen.

Omdat wij geen verzekeringen, financieringen of spaar- en beleggingsproducten verkopen, kun je altijd rekenen op een volledig onafhankelijk opgesteld plan.

We zijn benieuwd naar jouw wensen en doelen!

Wil je meer weten?

Laat het ons dan weten. Bel 06 41 18 41 88 of vul onderstaand formulier in. 

.

Contact